• 28

    Sep

    Motocross of Nations 2013 Live Stream

    Watch Motocross of Nations 2013 Live Stream online 28-29 September 2013 at Germany. For nearly 40 years now, there has been a rivalry between the FIM Motocross World Championship and the AMA National Supercross and Motocross Championships, and it has only intensified as the years drag by. Before the days of American dominance that began in the early 1980s, the dominant European racers would come Stateside regularly and compete against the upstart Americans in Trans-AMA races, Motocross Grands Prix, and even Motocross Nationals and Supercross events. Well, that doesnt happen very often anymore. European racers who come to the U.S. today come to stay and compete solely in the AMA series. So now, the only real opportunity we get to see the top racers in Europe compete against the to
  • 9

    May

    AMA Motocross 2013 Live Streaming Online

    AMA Motocross 2013 Live Stream Being out of the gate first can add up to big money for riders in the Lucas Oil AMA Pro Motocross Championship, which will kick off May 18 at the Hangtown MX Classic in Sacramento, Calif., because Motorcycle Superstore will again stake the holeshot award for both the 450cc and 250cc classes. “The holeshot is such a vital part of success in a motocross race,” said Motorcycle Superstore Director of Sports Marketing Tim Clark. “We’re adding a little extra incentive for the riders out there, which we think will add to the fun and excitement for the fans.” In a switch from conventional holeshot awards, this year’s riders will have a chance to collect four points per race in each of the 12 stops on the outdoor circuit this year
  • 9

    Feb

    AMA Supercross San Diego 2013 Live Stream

    watch ama supercross san diego live stream The 2013 Monster Energy AMA Supercross series will make its final stop in California this weekend as round six of 17 heads to Qualcomm Stadium in San Diego. Its been an exciting season so far, with four different winners in five rounds Rockstar Energy Suzukis Davi Millsaps (Anaheim I), Muscle Milk Hondas Justin Barcia (Phoenix), Monster Energy Kawasakis Ryan Villopoto (Anaheim II, Oakland), and Red Bull KTMs Ryan Duney (Anaheim III). And landing on four of five of those podiums, including his win, was Millsaps. Due to his performances, he controls the points race, having 107 points, 19 ahead of Dungey. In the 250 Supercross class, Red Bull KTMs Ken Roczen, who won the last two rounds, holds the points lead with 116, 20 over GEICO Hondas Eli To
  • 11

    Jan

    2013 Trick Photography Tips & Secret

    Trick photography 2013 is adding deft, spicy twigs to your run of the mill type photos to breathe in them surreal looks. Its an art of painting with your camera. There are two different ways to transform an ordinary photo to a visual stunner. First, try different shooting techniques nearly all of which are advocated as the basics of better photography. Try also gears like tripod, lenses with wide apertures, filters etc, both costly and DIY types, to get your on spot prized shot. Secondly you do it indoors manipulating an otherwise drab photo with the Cinderella touch of your PCs Photoshop software. Surely, Photoshop offers you a full gamut of options to play with to help achieve your goal. But its a specialized job and you need a thorough knowledge of how it works before you
  • 3

    Oct

    Download Smadav terbaru 2011 Rev 8.7

    Download smadav terbaru 2011 kali ini saya akan share tentang Dowload Smadav 2011 Rev. 8.7 + Key : Penambahan database 100 virus baru, Teknik pendeteksian baru (FFD) : pencegahan total untuk virus dari USB Flashdisk, Fitur bahasa inggris sudah bisa digunakan di Smadav Free, Perubahan struktur settings, dsb. download Smadav Rev. 8.7 dirilis dengan berbagai fitur dan penyempurnaan baru yang dikhususkan untuk pemberantasan virus lokal. Fitur-fitur itu seperti Smad-Behavior yang bisa mengenali virus lokal baru yang belum ada di database Smadav dari tingkah lakunya ketika menginfeksi sistem. Smad-Ray yang bisa melakukan scan flashdisk secara otomatis setelah terpasang hanya dalam waktu maksimum 5 detik. key smadav 8.7 pro lebih stabil dan sangat disarankan untuk digabungkan dengan ant
  • 20

    Sep

    Pasang Iklan Gratis Sebagai Awal Memulai Bisnis Online

    Pasang Iklan Gratis Sebagai Awal Mulai Bisnis Online itu memang penting sekali karena dengan memasang iklan akan lebih mengenalkan bisnis online yang sedang kita jalankan dan tentunya kita ingin agar bisnis online kita dikenal oleh orang lain. Dari waktu ke waktu kercanggihan teknologi internet memang semakin berkembang pesat. Tentunya hal ini juga membuat mudah para pelaku bisnis online yang mereka geluti. Pasang Iklan Gratis Sebagai Awal Mulai Bisnis Online. Terdapat banyak sekali jasa situs iklan gratis yang ada di internet. kita tinggal searching di mbah google maka akan tampil ribuan situs jasa iklan gratis. Selain memudahkan untuk memperkenalkan bisnis online, iklan gratis juga tidak memakan biaya yang banyak alias relatif murah dibandingkan kita memasarkan bisnis kita secara offlin
  • 13

    Sep

    Blogku Adalah Ladang Uangku

    Blogku Adalah ladang Uangku. ya.. kata tersebut memang sangat tepat bagi saya pribadi. karena dari Blog-blog ku lah aku mengumpulkan receh2 melalui internet, oh blog ku.. tiada hari tanpa dirimu.. ckckc.. lebay ah… Sudah bukan rahasia umum lagi bahwa banyak sekali di antara kalangan blogger yang mengandalkan pendapatan dari blog yang mereka kelola. dan Kebanyak dari mereka sekarang sudah Menjadi Blogger Yang Bahagia. Sekarang untuk membuat blog sendiri sudah teramat sangat mudah. yang penting tinggal kemauan aja. tutorial ngeblog juga dah bejibun.. oh.. Blogku… Blogku Adalah Ladang Uangku. Love u so much blog ku…
  • 31

    Aug

    Menjadi Blogger Yang Bahagia

    Menjadi Blogger Yang Bahagia. Anda seorang Blogger? jika iya tentunya sangat ingin menjadi seorang Blogger Yang Bahagia donk.. betul ga?? terus Seperti apakah sih Blogger Yang Bahagia itu? Menurut saya Blogger Yang Bahagia itu jika tulisan yang kita posting itu bisa bermanfaat bagi orang yang membacanya. itu menurut saya sih… Saya sendiri merasa Bahagia jika Tulisan yang saya tulis di blog sederhana ini bermanfaat bagi anda para pembaca. dan membantu menyebarluaskan ilmu sebanyak mungkin. gimana..? hehehe.. Bagi anda yang mungkin saat ini belum punya Blog, ayo kita bikin blog. tuangkan tulisan anda melalui blog tersebut. artikel ini hanya sekedar test keyword Menjadi Blogger Yang Bahagia. karena sedang mencoba-coba Ikutan Kontes SEO. Sekian..
  • 12

    Jul

    Youtube Code NC1253HZ6

    Akhirnya Piala dunia 2010 usai sudah, dengan Juara Dunia Baru yaitu Spanyol. Seperti yang sudah di prediksi jauh sebelumnya oleh Dedy Corbuzier melalui sebuah COde NC1253HZ6. dan Inilah Jawaban Dedy Corbuzier yang menjadi perbincangan beberapa minggu terakhir. mau tau seperti apa?klik link berikut untuk simak jawaban Code NC1253HZ6
  • 27

    Jun

    Hackers and Social Engineering Techniques

    Do you know what social engineering is? Social engineering is the act of manipulating people into doing actions or exposing confidential information. It’s trickery or deception to gather information, fraud, or computer system access where in the hacker never comes face-to-face with the victim. Here are some of the social engineering techniques: The hacker steals passwords through guessing the victim’s password reminder question with the help of gathered information from his or her social networking profile. One incident was when Hacker Roll was able to guess the password and broke into an e-mail account of Twitter’s administrative assistant using the Google’s password reset feature. After this, Hacker Roll was able to forward hundreds of pages of internal Twitter d
- Next

Author

Follow Me